Pályázati kiírás

1. AMAAL PhD hallgatói konferencia részvételi ösztöndíj:

Az ösztöndíj célja a doktori iskolában tanuló, tudományos kutatómunkában aktívan tevékenykedő hallgatók számára ösztöndíj, a hallgató szakmai területén az Amerikai Egyesült Államokban megrendezett konferencián történő részvétel támogatására, a részvételi és utazási költségek részleges fedezésével.  Évente két díjazott részesül egyenként 620.000 Forint támogatásban.

A pályázatra a következő anyagokat kell benyújtani:

 

2. AMAAL posztdoktori konferencia részvételi ösztöndíj:

Az ösztöndíj célja a PhD fokozattal rendelkező kutatómunkában aktívan tevékenykedő posztdoktori képzésben dolgozó, előrehaladott és önálló eredményekkel rendelkező fiatal kutatók szakmai területén az Amerikai Egyesült Államokban megrendezett konferencián történő részvétel támogatása, a részvételi és utazási költségek részleges fedezésével. A tudományos utazási hozzájárulás az AMAT személyenként 620.000 Forinttal járul az utazási költségekhez. A pályázatban minden fiatal (35 évig) kutató a tudomány bármely ágazatából részt vehet, amennyiben a Kárpát-Pannon medencében él és dolgozik.

A pályázatra a következő anyagokat kell benyújtani:

 

3. AMAAL Fiatal Kutatói Díj:

Elnyert pályázatokkal, valamint publikációkkal dokumentáltan kiemelkedően sikeres tudományos munkát végző, 40 évnél fiatalabb kutatók számára meghirdetik a 2022 évi Amerikai Magyar Akadémikusok Alapítvány Fiatal Kutatói díjait. A díj egyenkénti összege 600.000 Forint, amelyet a díjazott szakmai fejlődésére és kutatásának támogatására használhat fel.

A pályázatra a következő anyagokat kell benyújtani:

 

A pályázatokat a gtigyi@me.com email címre kell küldeni, Prof. Tigyi Gábornak, az AMAAL Kuratórium elnökének. 

Határidő: 2022. március 15. 

A mellékletek, valamint még több információ a pályázatokról ITT érhetőek el.