Meghívó a DOSz Filozófiatudományi Osztályának alakuló ülésére

Kedves Kollégák,

 

Szeretettel hívlak meg Benneteket a Doktoranduszok Országos Szövetsége (DOSz) Filozófiatudományi Osztályának alakuló ülésére.[bevezeto_vege]

 

A DOSz a következőképp deklarálja a tudományos osztályok feladatát:

 

 

„A Doktoranduszok Országos Szövetsége 2012. december 19-én köztestületté alakult. A megújuló szervezet egyik legfontosabb célkitűzése, hogy az MTA struktúrájának mintájára felállítandó tudományos osztályok a magyarországi és a kárpát-medencei magyar doktoranduszok számára tudományos fórummá váljanak. A tudományos osztályok kiépítendő rendszere a szakmai érintkezésen túl a tudományos közéletben örömmel tevékenykedő fiatal értelmiségiek személyes kapcsolatteremtésének helyszíne is egyben. Erre vonatkozóan követjük azt az elvünket, amely szerint az ország tudományos életét a jövőben meghatározó nemzedék szakmai és emberi kapcsolatainak építését a lehető legkorábban meg kell kezdeni, és minden formában támogatni kell.”

 

 

Az alakuló ülés időpontja: 2013. június 7, 17 óra. Helyszíne: ELTE BTK Filozófia Intézet (1088 Bp., Múzeum körút 4–6., I-épület), 210-es terem.

 

A távolmaradó kollégáknak az internet segítségével (google hangouts) igyekszünk biztosítani a diszkusszióban való részvételt.

 

 

Budapest, 2013. június 4.

 

 

Üdvözlettel:

Rosta Kosztasz

osztályelnök