MEGHÍVÓ A DOKTORANDUSZOK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE 2019. ÉVI II. KÜLDÖTTGYŰLÉSÉRE


Tájékoztatom, hogy a Doktoranduszok Országos Szövetsége (továbbiakban: DOSZ) 2019. évi II. rendes Küldöttgyűlését 2019. május 2. napján, 17:00-tól tartja a Debreceni Egyetem Kassai Úti Kampusz (4028 Debrecen, Kassai út 26.) AJK épületének A/19-es előadójában. Az ülésre ezúton tisztelettel meghívom! 

A Küldöttgyűlésre szóló meghívót és a mandátumigazoló lapot csatoltan küldöm. Utóbbit minden szavazati joggal rendelkező intézménynek kötelező magával hoznia. Kérem, hogy a doktorandusz önkormányzatok mandátummal rendelkező képviselői 16:30-ra érkezzenek a Küldöttgyűlés helyszínére, elegendő időt hagyva a Felügyelő Bizottság számára a mandátumellenőrzés elvégzésére!

A Küldöttgyűlés írásos háttéranyagai az alábbi link alatt lesznek érhetőek: https://drive.google.com/drive/folders/143Mlt_GOvMoNFdd-gSbN0U3SMta_pCW1

A Küldöttgyűlésen történő részvételét, kérjük az alábbi link alatt található űrlap kitöltésével jelezze 2019. április 23. 12:00-ig: https://forms.gle/41WdWNBVkTPqRs9g6

A tárgyalt napirendek fontosságára tekintettel megjelenésére feltétlenül számítok, akadályoztatása esetén kérem szíveskedjen helyettesítését biztosítani! 

Meghívásom elfogadásában bízva,

Köszönettel és üdvözlettel,

Szabó Péter, DOSZ elnök