Interdiszciplináris Doktorandusz Konferencia (IDK2019)

A Pécsi Tudományegyetem Doktorandusz Önkormányzata immár nyolcadik alkalommal rendezi meg nemzetközi, számos tudományterületet öszszefogó szakmai programját, az

Interdiszciplináris Doktorandusz Konferenciát (IDK2019).


A konferenciának az elmúlt évekhez hasonlóan
 a Pécsi Tudományegyetem Állam-és Jogtudományi Kara ad otthont, 2019. május 24-25. között.
A rendezvény alapvető célja, hogy lehetőséget biztosítson hazai és külföldi fiatal kutatók, elsősorban doktoranduszok számára tudományos eredményeik prezentálására, ezenfelül személyes és szakmai kapcsolatok és együttműködések kiépítésére.
Rendezvényünkre valamennyi tudományterületről várjuk doktoranduszok, valamint kimagasló tudományos munkássággal rendelkező graduális hallgatók jelentkezését.
A kutatási eredmények bemutatására tudományos előadás vagy poszter formájában nyílik lehetőség. A konferencia elsődleges nyelve angol, azonban korlátozott számban magyar nyelvű prezentációkat is befogadunk.
A rendezvény tudományos tartalmának szélesebb körben való megismertetése érdekében előadóink számára publikálási lehetőséget biztosítunk a konferencia ISBN számmal ellátott tanulmánykötetében. Az előadások és poszterek absztraktjait a regisztrációt követően 2019. április 12. napjáig tudja feltölteni.
Regisztrációs díj: 15.000 Ft
A részvételi díj tartalmazza a konferencia valamenynyi szekciójának szabad látogatását, kutatási eredmények prezentálását, az ISBN számmal ellátott absztraktkötetben való megjelenést, a tanulmánykötetben való publikálás lehetőségét (amennyiben részt vett a konferencián), a kávészünetben felkínált frissítők fogyasztását, valamint a konferencián felszolgált étkezéseken történő részvételt. Bővebb információkért kérjük, keresse fel a konferencia weboldalát, illetve figyelje a konferencia Facebook oldalát.
Amennyiben kérdése merülne fel a rendezvénnyel kapcsolatban, forduljon bizalommal a szervezőbizottság tagjaihoz az info.idk@pte.hu e-mail címen!

Felhívás elérhető angol nyelven itt