Energia a mindennapokban – verseny & konferencia

A Megújuló Energiapark — Alter Energia Kft. pályázatot hirdet doktoranduszok, doktorjelöltek és fokozat nélküli fiatal (36 év alatti) kutatók számára.

A konferencia alapvető célja, hogy a résztvevők megismertethessék a fiatal kutatatók környezettudatos energiatermeléssel és - felhasználással kapcsolatos legfrissebb eredményeiket, megvitathassák az aktuális problémákat, a jövő kihívásait. A témák megismerése és megvitatása nyilvános szekcióülések keretében történik a szakterületeknek megfelelő elismert kutatókból álló tudományos bizottság előtt.

A rendezvény megvalósításának időpontjai: 2015.03.13–2015.03.14.

Helyszín: Megújuló Energiapark – 4031 Debrecen, Kishegyesi u. 187.

Jelentkezés és regisztráció határideje: 2014. december 15.

Önálló kutatási eredményeket tartalmazó, még nem publikált tanulmány beküldési határideje: 2015. február 28. (B/5 formátumban, 6-8 oldal terjedelem)

Nevezési díj: 5.000 Ft/fő
(a nevezési díj tartalmazza a beküldött cikk megjelenését ISBN számmal ellátott kiadványban, a regisztrációs csomagot, a szünetekben kávé, tea és pogácsa költségeit)

Pályamunkák díjazása szekciónként:

I. helyezés: garantált részvételi lehetőség impakt faktoros folyóiratban (Thomson-R)

II. helyezés: megjelenés referált, lektorált folyóiratban

III. helyezés: 10.000 Ft

Minden beküldött cikk megjelenik ISBN számmal ellátott kiadványban.

További információ és online jelentkezés a www.megujuloenergiapark.hu oldalon lehetséges regisztrációval. A belépést követően minden további információ az itt létrehozott intranetes felületen, e-mailen és a már letölthető MEP APP (IOS és Android) segítségével érhető el.

A felhívást részletesebben itt találod.