Campus Mundi rövid tanulmányút pályázati felhívás

Megnyílt a jelentkezés a Campus Mundi rövid tanulmányút ösztöndíjtípus tavaszi pályázati fordulójára.
 
A hallgatók ebben az évben külföldi kutatási vagy művészeti tevékenységet valósíthatnak meg, nemzetközi szakmai versenyen vehetnek részt, intenzív szakmai kurzusra jelentkezhetnek (kivétel nyelvi kurzus), illetve külföldi nemzetközi tudományos konferencián tarthatnak előadást vagy poszter-prezentációt. A világ szinte bármely országába lehetséges a kiutazás, kivéve a Külügyminisztérium által utazásra nem javasolt térségeket.
A Campus Mundi rövid tanulmányútra a www.scholarship.hu oldalon lehet jelnetkezni. Ebben a fordulóban olyan kutatási, vagy konferencia előadás megtartására vonatkozó pályázatokat várunk, amik 2018. szeptember 1. és 2019. szeptember 30. között, 2-30 nap időtartamban valósulnak meg. Hosszabb időtartamú kutatásokra – folyamatos beadási határidő mellett – a szakmai gyakorlat pályázattípus keretében várjuk a jelentkezéseket az alábbi linken.
A beadási határidő 2018. április 10. (kedd) 23 óra.
 
A pályálzati felhívás és további információ az ösztöndíjról elérhető itt.
 
Kérdés esetén kérjük, keressen minket a campusmundi@tpf.hu e-mail címen vagy közvetlen információs telefonszámunkon (+36 1 237 1310).