Hírek

16 máj

I. Innováció a Természettudományban - Doktorandusz Konferencia 2014, videó

A DOSZ Biológiai és Kémiai Tudományok Osztálya a Magyar Kémikusok Egyesülete együttműködésével 2014 május 2-3-án rendezte meg első nemzetközi doktorandusz konferenciáját, amelynek az MTA Szegedi Területi Bizottsága és a Szegedi Tudományegyetem Természettudományi- és Informatikai Kara adott otthont. A Rendezvény fővédnökei: Prof. Dr. Szabó Gábor az SZTE Rektora, dr. Botka László Szeged város Polgármestere és Csiszár Imre a DOSz elnöke.  

tovább olvasom
14 máj

Meghívó a Doktoranduszok Országos Szövetsége Történelem- és Politikatudományi Osztályának ülésére

Meghívó a Doktoranduszok Országos Szövetsége Történelem- és Politikatudományi Osztályának ülésére Kedves osztálytagok és tagjelöltek!   Ezúton meghívunk benneteket a Doktoranduszok Országos Szövetsége Történelem- és Politikatudományi Osztályának soron következő ülésére, melyet Budapesten, az ELTE BTK A épületének 329-es termében (Múzeum körút 4/A III/329) tartunk 2014. május 23-án 16:00-kor. Az ülés akkor határozatképes, ha a tagság legalább ötven százaléka

tovább olvasom
10 máj

Meghívó Szőts Zoltán Oszkár (TEPO) könyvbemutatójára

Örömmel jelenthetjük be, hogy hamarosan bemutatásra kerül Szőts Zoltán Oszkár, a Történelem- és Politikatudományi Osztály elnökének első kötete, köszönhetően az Országos Széchényi Könyvtárnak és a Gondolat Kiadónak. A könyv Az Országos Széchényi Könyvtár egykori első világháborús gyűjteménye címet viseli. A kötetet ifj. Bertényi Iván és Kégli Ferenc mutatja be.

tovább olvasom