Hírek

23 máj

Beszámoló az I. Ipszilon Konferenciáról

BESZÁMOLÓ A DOSZ PSZICHOLÓGIAI ÉS NEVELÉSTUDOMÁNYI OSZTÁLYÁNAK PSZICHOLÓGIAI TÉMÁJÚ ORSZÁGOS RENDEZVÉNYÉRŐL, AZ I. IPSZILON KONFERENCIÁRÓL   Hagyományteremtő céllal rendezték meg a DOSZ Pszichológiai és Neveléstudományi Osztályának tagjai az I. IPSZILON Konferenciát (Ifjú PSZichoLógus kutatók I. Országos koNferenciája) 2014. május 10-én Budapesten, az ELTE PPK Kazinczy utcai épületében. Az addiktológia témaköréhez kapcsolódó rendezvény változatos programmal, országos &

tovább olvasom
22 máj

Meghívó a Belvedere Meridionale Alapítvány által szervezett nyári történésztáborba

Tisztelt történész barátunk!   Tisztelettel meghívjuk a Belvedere Meridionale Alapítvány által szervezett nyári történésztáborba. Az Alapítvány a Doktoranduszok Országos Szövetsége Történelem- és Politikatudományi Osztály támogatásával 2014. július 17–20 között szervezi meg a II. Kárpát-medencei fiatal magyar történészek tábora rendezvényt. Célunk, hogy közel hozzuk egymáshoz a térség fiatal magyar történészeit, fórumot teremtsünk számukra.

tovább olvasom
21 máj

Konferenciafelhívás - a Hittudományi Osztály októberben tartja rendezvényét a Fiatal Kutatók és Doktoranduszok V. Nemzetközi Teológuskonferenciája címmel

Felhívás   A Doktoranduszok Országos Szövetségének Hittudományi Osztálya, folytatva a korábbi szép hagyományt, idén is meghirdeti nemzetközi konferenciáját, mely immár az ötödik a sorban. A Fiatal Kutatók és Doktoranduszok V. Nemzetközi Teológuskonferenciája 2014. október 24-26-a között várja résztvevőit Budapesten, a Károli Gáspár Református Egyetem Hittudományi Karán.

tovább olvasom
16 máj

Identitás és irodalmak - Beszámoló a DOSZ Irodalomtudományi Osztályának első konferenciájáról

Identitás és irodalmak (Bödecs László beszámolója) A DOSZ Irodalomtudományi Osztályának első konferenciája – Identitás, emlékezet, történelem, ELTE BTK, 2014. 04. 25−26.; Felolvasás és beszélgetés a DOSZ szervezésében , Nyitott Műhely, 2014. 04. 25   Első nap (ápr. 25.)   A Doktoranduszok Országos Szövetsége (DOSZ) Irodalomtudományi Osztályának szervezésében változatos tematikájú szekciókat felvonultató konferencia zajlott az ELTE BTK campusán, április 25-én és 26-án.

tovább olvasom