I. Innováció a Természettudományban 2014 – Doktorandusz Konferencia

A Doktoranduszok Országos Szövetsége – Biológiai és Kémiai Tudományok Osztálya és a Magyar Kémikusok Egyesülete tisztelettel meghívja Önt és munkatársait az első nemzetközi Innováció a természettudományban 2014 – Doktorandusz Konferenciára.

A Konferencia Fővédnökei Prof. Dr. SZABÓ Gábor a Szegedi Tudományegyetem Rektora, dr. BOTKA László Szeged Megyei Jogú Város Polgármestere és Csiszár Imre a Doktoranduszok Országos Szövetségének Elnöke.

A Konferencia első napjának hivatalos nyelve az angol, míg a második napjának a hivatalos nyelve magyar.

Ez a nemzetközi esemény egy egyedülálló kezdeményezés, amely hagyományteremtő céllal jött létre. A tudományos program célja, hogy interaktív fórumot biztosítson mindazon doktorandusz hallgatók, fiatal kutatók, tudósok és ipari szakemberek számára, akik érdeklődnek a kémia, a biológia és a környezettudományok iránt.


Minden részvevőt szeretettel vár a Szervezőbizottság!

Az I. Innováció a természettudományokban 2014 konferencia kerül megrendezésre 2014-ben Szegeden, május 2-3 között. A konferencia szervezője a Doktoranduszok Országos Szövetsége – Biológiai és Kémiai Tudományok Osztálya (DOSz - BéKTO) együttműködve a Magyar Kémikusok Egyesületével (MKE). A Konferencia a Magyar Tudományos Akadémia Szegedi Területi Bizottsága székházának dísztermében (első nap), és a SZTE Biológiai oktatási épületében (második nap) lesz.


Kémiai szekció:

 

Biológiai szekció:

 

Környezettudományi szekció: