Együttműködésünk célja a magyar közigazgatás fejlesztése- Megtartotta második ülését a DOSZ Közigazgatás-tudományi Osztálya

2013. október 28-án megtartotta második ülését a Közigazgatás-tudományi Osztály.

Az ülés keretein belül az osztály megtriplázta korábbi létszámát és kész szoros szakmai együttműködés kialakítására a közszolgálati életpályák összehangolt működése érdekében a Rendészettudományi Doktoranduszok Társaságával és a DOSZ Hadtudományi Osztályával.

További tárgyalásokat kezdtünk a szoros szakmai együttműködés kialakítása érdekében a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztériummal és kiemelt partnerként tekintünk a Magyar Kormánytisztviselői Karra is.

2014 márciusára tervezzük „A közigazgatás-tudomány fejlődésének irányai” címmel tartandó szakmai konferenciánkat, melyen minden, a tudomány iránt elhivatott doktorandusz részt vehet előadásával.

A hatékony hazai és nemzetközi képviselet valamint a magas szintű koordináció működtetése érdekében az osztály megválasztotta Petró Csillát főtitkári, Tózsa Rékát nemzetközi kapcsolatokért felelős titkári, Bokor Andrást intézményi kapcsolatokért felelős titkári feladatok ellátására.

 

Továbbra is várjuk az együttműködőket, akik szívesen csatlakoznak csapatunkhoz a tudomány szellemében!

Juhász Lilla Mária sk., elnök